img_3927_resize

Osnovna delatnost preduzeća „EKO MABER inženjering” d. o. o. jeste poboljšanje stanja životne sredine u industrijskom okruženju, te su naše aktivnosti:

  1. čišćenje i servisiranje objekata industrijskih postrojenja i rezervoara;
  2. priprema gradilišta;
  3. sakupljanje i transport neopasnog i opasnog otpada;
  4. čišćenje deponija.

„EKO MABER inženjering” d. o. o. Pančevo osnovan je 2010. godine, preuzevši deo poslovanja OZTR „Maber”. Ta firma, koja je osnovana još 1990. godine, takođe se bavila čišćenjem i servisiranjem objekata industrijskih postrojenja i rezervoara. Njeni mnogobrojni partneri nastavili su saradnju, na obostrano zadovoljstvo, i s „EKO MABER inženjeringom”.

Danas je „EKO MABER inženjering” vodeća firma u ovoj oblasti s preko 30 zaposlenih. Posedujemo kompletnu tehničku opremu za industrijsko čišćenje, sakupljanje i transport otpada, kao i za pripremu gradilišta i izvođenje radova u niskogradnji.

Poželjan, pouzdan i fleksibilan partner „EKO MABER inženjering” d. o. o. stoji na raspolaganju svojim klijentima 24 sata.

Za EKO MABER INŽENJERING D.O.O.

Privredna komora Srbije ovim sertifikatom potvrđuje, da je kompanija ispunila uslove za izdavanje ovog sertifikata. Osnova za izdavanje sertifikata je kreditni izveštaj i redovno nadgledanje od strane bonitetne kompanije Coface.

Sertifikat je izdat na dan July 25, 2018 i produžen poslednji put na dan July 25, 2019. Validnost sertifikata može biti ukinuta u bilo kom trenutku ukoliko nosilac ne ispuni kriterijume.